Ridweekend utanför Alicante
Pris: 5 500 kronor för tre nätter. Transport från och till flygplatsen, logi, mat, ridning och utflykter ingår. Flygbiljetter tillkommer.
Varför inte unna dig en ridweekend tillsammans med dina vänner eller din familj?

Ni flyger till Alicante

Ni blir hämtade på flygplatsen i Alicante och körda till  El Rancho i Los Montesinos utanför Torrevieja.

Programförslag
Dag 1
 När ni blivit hämtade från flygplatsen i Alicante åker vi till hamnstaden Santa Pola och tar taxibåten över till den gamla piratön Tabarca. Där äter vi lunch och njuter av genuin spansk miljö. På väg till ranchen gör vi ett stopp vid keramikfabriken i Las Marinas. Sen eftermiddag kommer vi fram till ranchen, hälsar på hästarna och äter en god middag.Dag 2
 När du sovit ut i de mysiga rummen med tillhörande veranda och ätit en god frukost beger vi oss ut på långritt runt saltsjöarna. Efter lunchen gör vi en utflykt till Easy Horse Care Rescue Centre i Rojales. Där lämnar polisen omhändertagna misskötta hästar för rekreation och återhämtning innan de får flytta vidare till människor som tar väl hand om sina fyrbenta vänner. På eftermiddagen kan du slappa vid poolen.
Dag 3
Ridning mellan odlingarna och genom små byar på den spanska landsbygden. Valfri utflykt på eftermiddagen: shopping, besök på marknad, handelsträdgård eller bodega. Flamencoshow rekommenderas på kvällen.
Dag 4
Frukost och hemfärd.
Fler aktiviteter
På ranchen finns restaurang och bar som är öppen 9:00 - 22:00. Det finns också en stor pool som du när du vill kan ta dig ett dopp i. Vill du ta ett parti boule så finns det tillgång till fina banor. Du behöver alltså inte vara hästintresserad för att trivas på ranchen.

Gruppen bestämmer om ni under dag 2 och/eller 3 vill bli skjutsade till playan, till shoppingcenter, bodega, vattenland, trädgårdsodling eller annan aktivitet under eftermiddagen. Denna skjuts ingår i priset.