Jul för ensamma

Den senaste veckan före jul har jag varit runt till barnfamiljer och boenden och lämnat julklappar. Företag och privatpersoner i Finspång har varit väldigt generösa och skänkt en mängd julklappar som jag och "gänget" levererat. 

Idag, på själva julafton, har vi haft full upp. På förmiddagen var vi på LP-stiftelsens fik som drivs av Pingstkyrkan och levererat underhållning och julklappar. Det var mycket uppskattat och knappt ett öga var torrt.
På eftermiddagen hade vi vårt traditionella julfirande för ensamma, mest gamla människor. I år var det drygt trettio personer som hittat till oss. Vi bjöd på julgröt och skinkmacka, kaffe, fikabröd och godis och hela TRE julklappar till var och en. På bilden underhåller min man Conny och vår vän Erika med vacker sång. Synd att jag inte kan lägga in en filmsnutt här så att ni också fick lyssna. 
Några av våra vänner åker vidare till sjukhuset för att lämna paket nu. Själv åker jag till hästarna på ridskolan för lite stalltjänst.