Giftermål i Vietnam för tio år sedan

I går firade Conny och jag att vi varit gifta i tio år! Vi firade med trädgårds-distans-coronatid-party med närmaste familjen.
För tio år sedan gifte vi oss på ambassaden i Hanoi. Det var en fantastisk resa på många sätt. Bilden är från SOS-barnbyar i Maj Dich-distriktet. Jag har ofta besökt SOS barnbyar när jag varit ute på resor. Vietnam, Thailand, Estland, Litauen, Italien, Gambia. SOS barnbyar är en välorganiserad organisation som hjälpt många föräldralösa barn världen över att få en familj och kunna växa upp i trygghet. Att besöka en barnby och ge ett bidrag är både lärorikt och meningsfullt. Kvällen före vigseln åt vi en utsökt middag på en restaurangskola. Den här restaurangskolan tog sig an ungdomar som levt på gatan utan hem och föräldrar. På restaurangskolan fick de ett hem och en utbildning för att få verktygen att kunna leva ett meningsfullt och ansvarstagande vuxenliv. 
Det finns så många människor i världen som gör så mycket bra för att bekämpa fattigdom och utanförskap. Så många som ger av sin tid och sitt engagemang. Det är härligt och inspirerande att träffa dessa människor.